top of page

Eindelijk kan het weer... spelen in de fontein!

Afgelopen tijd was het erg warm en droog in mijn mollenhol. Het had al weken niet geregend. Normaal gesproken kan ik dan lekker afkoelen in de fontein op mijn plein. Maar wat een pech... de fontein stond uit. Niet รฉรฉn dagje, maar ook wekenlang. Ik begon me al flink zorgen te maken. Wat nou als de fontein ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต meer aan zou gaan?
Nou, ik kan mezelf - en jullie - inmiddels geruststellen. Na een paar flinke buien stond de fontein weer aan. Vanmiddag rende ik er op een drafje naartoe en nam alvast mijn waterspeelgoed mee. Hopelijk is er straks een mensenkindje dat met mij wil spelen in de fontein. We kunnen overgooien met de strandbal. Of misschien watervoetballen? Je mag ook met mijn badeend spelen, hoor. Hij is heel lief en heet Kwekje.

Ik hoop dat het gauw weer gaat regenen. Ik denk namelijk dat de fontein ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ is en begrijpt dat-ie aan mag als het geregend heeft. Dat lijkt mij in ieder geval de meest logische reden. (Of weten jullie misschien of er een aan- en uitknop op de fontein zit?)


๐’ซ๐‘œ๐‘œ๐“‰๐’ฟ๐‘’,

๐‘€๐‘œ๐‘™๐‘ก๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘‘

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page