top of page

Spelen en zwemmen in de fontein op het Grote Kerkhof

Sinds er zo'n moltastische waterfontein ๐Ÿ’ฆ op mijn plein staat, begin ik de dag met een frisse duik. De zon โ˜€๏ธ schijnt immers al vroeg op mijn molshoop. Dan loopt de temperatuur binnen algauw flink op. Ik neem dan een handdoek mee en soms ook mijn klapstoeltje (als ik langer wil blijven) en spring in het koele water.


Zoals je ziet ben ik niet de enige mol die graag in de fontein springt. Ook zie ik er elke dag mensenkinderen spelen. Ben jij ook al in de fontein geweest? Nou, als je er bent, wil ik best met je meespelen, hoor! Ik neem de volgende keer een strandbal ๐Ÿ mee. Dan kunnen we overgooien. Of zal ik mijn tennisrackets ๐ŸŽพ meenemen? Hopelijk tot gauw!


๐’ซ๐‘œ๐‘œ๐“‰๐’ฟ๐‘’,


๐“œ๐“ธ๐“ต๐“ฝ๐“ธ๐“ป ๐“ฉ๐“ช๐“ท๐“ญ

ย 


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page