top of page

Moltastisch mooi nieuws - feestje met Viktor Brand -

Vanmorgen kreeg ik een appje van de wekkermuis 馃悂: ik m贸est De Stentor lezen. Dat deed ik en ik zag dit artikel. Drie vrolijke mensen, bovenop het dak van mijn mollenhol. Ik wist wel dat ze er stonden, hoor, afgelopen zaterdag. Stiekem had ik namelijk meegekeken naar de boekpresentatie in boekhandel Broekhuis. Maar het was er z贸 druk, dat ik zelf liever het woord niet nam. Gelukkig deed mijn grote vriend Viktor Brand dat, samen met Leentje en Juli毛tte. Ze zeiden en deden precies wat ik had willen zeggen en doen.

Nou, wat ik maar wil zeggen is: dank jullie wel, lieve mensenkinderen (en grote mensen) dat jullie er waren. Nu kunnen jullie eindelijk lezen wat ik allemaal meegemaakt heb 茅n meemaak onder de grond. Hopelijk vinden jullie mijn verhaal mooi! Pootje, 饾懘饾拹饾拲饾挄饾拹饾挀 饾拋饾拏饾拸饾拝 - 鈩庰潙掟潙 饾憵饾憸饾憴饾憴饾憭饾憽饾憲饾憭 饾憿饾憱饾憽 饾惙饾憭饾懀饾憭饾憶饾憽饾憭饾憻 - P.S.: Hoe smaakten de pieren-in-een-potje?


饾惙饾憥饾憶饾憳 饾憲饾憿饾憴饾憴饾憱饾憭 饾懁饾憭饾憴, 饾憴饾憱饾憭饾懀饾憭 饾憵饾憭饾憶饾憼饾憭饾憶 - 饾懀饾憸饾憸饾憻 鈩庰潙掟潙 饾懀饾憭饾憻饾憽饾憻饾憸饾憿饾懁饾憭饾憶 饾憱饾憶 饾憫饾憱饾憽 饾憦饾憸饾憭饾憳饾憹饾憻饾憸饾憲饾憭饾憪饾憽. -饾懃- 饾惤饾憿饾憴饾憱毛饾憽饾憽饾憭 饾憖饾憥饾憼饾憴饾憸饾懁-饾憛饾憸饾憼饾憭饾憶饾憳饾憥饾憵饾憹 馃挌

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page