top of page

Moltastisch mooi nieuws - feestje met Viktor Brand -

Vanmorgen kreeg ik een appje van de wekkermuis ๐Ÿ: ik mรณest De Stentor lezen. Dat deed ik en ik zag dit artikel. Drie vrolijke mensen, bovenop het dak van mijn mollenhol. Ik wist wel dat ze er stonden, hoor, afgelopen zaterdag. Stiekem had ik namelijk meegekeken naar de boekpresentatie in boekhandel Broekhuis. Maar het was er zรณ druk, dat ik zelf liever het woord niet nam. Gelukkig deed mijn grote vriend Viktor Brand dat, samen met Leentje en Juliรซtte. Ze zeiden en deden precies wat ik had willen zeggen en doen.

Nou, wat ik maar wil zeggen is: dank jullie wel, lieve mensenkinderen (en grote mensen) dat jullie er waren. Nu kunnen jullie eindelijk lezen wat ik allemaal meegemaakt heb รฉn meemaak onder de grond. Hopelijk vinden jullie mijn verhaal mooi! Pootje, ๐‘ด๐’๐’๐’•๐’๐’“ ๐’๐’‚๐’๐’… - โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’๐‘ก๐‘—๐‘’ ๐‘ข๐‘–๐‘ก ๐ท๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ - P.S.: Hoe smaakten de pieren-in-een-potje?

ย 

๐ท๐‘Ž๐‘›๐‘˜ ๐‘—๐‘ข๐‘™๐‘™๐‘–๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘™, ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘ฃ๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘’๐‘› - ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘๐‘œ๐‘’๐‘˜๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘—๐‘’๐‘๐‘ก. -๐‘ฅ- ๐ฝ๐‘ข๐‘™๐‘–รซ๐‘ก๐‘ก๐‘’ ๐‘€๐‘Ž๐‘ ๐‘™๐‘œ๐‘ค-๐‘…๐‘œ๐‘ ๐‘’๐‘›๐‘˜๐‘Ž๐‘š๐‘ ๐Ÿ’š

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page