top of page

Moltor Zand helpt u uit de brand!

Zoals jullie weten is ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜”๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ mijn favoriete tv-programma. Geweldig hoe hij altijd eerlijk en kalm hoogopgelopen ruzies en andere molsperikelen oplost. Zoals laatst, toen twee mollen onenigheid hadden over recht van overgraaf. Volgens meneer Van Mollen mocht molletje Meo niet via zijn zijgang naar zijn mollenhol kruipen. Meneer Van Mollen werd zo driftig. Gelukkig kwam alles goed. Meester Mol Misser en zijn lieftallige assistent konden met takjes en blaadjes duidelijk aangeven welk gedeelte van de gang door beide mollen gebruikt mocht worden volgens de mollenwet. Meneer Van Mollen kreeg ook nog een waarschuwing. Elke keer als hij Meo er niet door zou laten, zou hij een boete krijgen ter hoogte van 25 mollijnen. Zo, net goed!


Plots kreeg ik een moltastisch plan. Wat nou als ik, net zoals meester Mol Misser, ook mollenruzies zou kunnen oplossen? Dan zou ik ook zoโ€™n tv-programma kunnen maken. Ik had al een idee wat de titel zou worden: ๐™ˆ๐™ค๐™ก๐™ฉ๐™ค๐™ง ๐™•๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™๐™š๐™ก๐™ฅ๐™ฉ ๐™ช ๐™ช๐™ž๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™—๐™ง๐™–๐™ฃ๐™™!
Maarโ€ฆ daarvoor zou ik natuurlijk wel eerst alles moeten leren over wetten en regels. Ik moest dus leren en studeren! Op een drafje ging ik naar Wolters Kluwer, want zij hebben alles in huis voor juristen. Ik was van harte welkom en mocht zelfs gratis een computerprogramma uitproberen. Maar poeh, dat viel niet mee. Er stonden zoveel moeilijke termen in. Het was een heel gezellige middag met alle lieve molletjes op het kantoor van Wolters Kluwer, hoor. Maar ik heb me tรณch bedacht. Ik denk dat rechten studeren niet helemaal iets voor mij is. Ik zal toch een ander soort tv-programma moeten verzinnen om te presenteren. Hebben jullie misschien tips of ideetjes voor me? Alvast bedankt voor jullie reacties!Pootje,

Moltor Zand

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page