top of page

Nieuwe woning of vakantiehuis?

Joehoe, zien jullie mij staan op het dakterrasje?

Ik heb het hier reuze naar mijn zin. Wat een moltastisch uitzicht! Enne... eindelijk een huis op molsformaat!
Misschien denk je dat ik verhuisd ben, maar dat is niet zo, hoor. Ik werd uitgenodigd door Dominique op haar werkplek bij I'M Architecten. Zij maakt maquettes van al hun projecten - van kantoren en voetbalstadions tot vakantiewoningen en huizen. Zo'n maquette is voor mensen natuurlijk erg gaaf om te hebben, maar voor een molletje supercool om even in te kruipen. Zo kan ik ook eens ervaren hoe het is om in een echt design-huis te wonen. Hopelijk mag ik dit huisje lenen in de zomervakantie, dan doe ik net of ik een luxe vakantiewoning heb.


Maar nu duik ik gauw mijn molshoop weer in, hoor. Straks komen er klanten langs in het kantoor en ik wil Dominique niet te lang storen tijdens haar werk.


Bedankt voor deze moltastische ervaring, Dominique!


Pootje,


Moltor Zand

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page